Marvelous Store, magazinul minunat al copiilor

Marvelous Store este un magazin online cu mobilier pentru bebeluşi şi jucării din lemn pentru copii, destinat tuturor celor care doresc produse inovatoare, durabile şi de înală calitate pentru copiii lor. Fiecare produs este atent selectat de către echipa magazinului, pentru a îndeplini aceste standarde şi pentru a oferi un mediu adecvat pentru copii, care să le stimuleze creativitatea şi să-i ajute să se dezvolte în siguranţă.

Aici veţi găsi pătuţuri, mese de înfăşat, scaune de masă, toate din lemn, ecologice, cu un design inovator. Majoritatea produselor sunt multifuncţionale, foarte rezistente şi durabile, sunt produse în România, non-toxice pentru copii, sunt testate şi certificate CE, modelele fiind înregistrate.

În magazin mai găsiți o colecţie de jucării din lemn, 100% ecologice, de o calitate deosebită. Acestea sunt omologate în baza normativei europene privind siguranţa – EN71 şi sunt fabricate din lemn de fag, în România. Sunt rezistente şi robuste, cu o elevată calitate estetică. Materia primă folosită este naturală şi vopselele şi lacurile folosite sunt pe bază de apă. 

În curând, Marvelous Store va lansa linia de mobilier pentru grădiniţe care cuprinde scăunele, măsuţe, pătuţuri de grădiniţă, toate din lemn, realizate la fabrica proprie din Botoşani.

Marvelous Store pune copilul pe primul plan şi încurajează dezvoltarea să în strânsă legătură cu părinţii încă din primele clipe de viaţă. Echipa magazinului este părere că cel mai important lucru pentru un copil este să fie cât mai aproape de părinţii săi, să crească într-un mediu de siguranţă şi căldură şi să aibă libertatea de a învăţa şi de a se dezvolta frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.