Plantăm 9.000 de puieți la Comana, cu ENEL

Asociația MaiMultVerde și ENEL vor planta în perioada 15-17 aprilie alți 9.000 de puieți în Parcul Natural Comana, în cadrul proiectului MEGA Copacul. Vor fi patru zile de plantare, la care vor participa 370 de voluntari.

Plantare_Mega_Copacul_Foto_Cristian_DuminecioiuDacă doriți să participați la plantările din 15, 16 sau 17 aprilie, completați formularul, unde veți selecta ziua în care doriți să participați. Formularul va fi activ până în 13 aprilie, la ora 23:59. Pe măsură ce se vor completa locurile pentru fiecare zi de plantare, opțiunea cu ziua respectivă va dispărea din formular. Deci, grăbiți-vă să vă înscrieți!

Întâlnirea pentru plecare este în fiecare zi de plantare, la ora 08.00. Organizatorii asigură transportul spre și de la Parcul Natural Comana, hrana și uneltele necesare activității. Mai multe informaţii organizatorice veţi primi în emailul de confirmare a participării, după încheierea înscrierilor.

MEGA COPACUL este, la fel cum o indică și numele, o inițiativă de protecție a mediului ambițioasă, prin care Enel se angajează să planteze un copac pentru fiecare 10 MWh de Energie Verde furnizată clienților săi. Lansat in 2012 de Enel Energie și Enel Energie Muntenia, produsul Energie Verde oferă companiilor din România oportunitatea de a achiziționa electricitate provenită exclusiv din surse regenerabile și de a sprijini astfel reducerea emisiilor de CO2.

Plantările au loc cu sprijinul Direcției Silvice Giurgiu, prin Ocolul Silvic Comana, şi al administraţiei Parcului Natural Comana.

Înainte de fiecare plantare, veți beneficia de un instructaj. Până atunci, urmăriți acest clip despre cum se plantează corect un puiet:

Completați formularul de înscriere pentru plantările din 15, 16 și 17 aprilie și veți primi ulterior confirmarea participării prin e-mail, pentru fiecare zi pe care ați ales-o! Participați la evenimentul de pe Facebook pentru plantările din 15-17 aprilie!

Aceasta este a 4-a acțiune din perioada 15-18 aprilie. Formularul de înscriere pentru zilele ziua de 18 aprilie este la http://goo.gl/L5rjOh !

Pentru o bună desfășurare a acestei acțiuni, consultați „Micul regulament pentru mari plantări”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.