Platforma Galantom împlinește doi ani

În ultimii doi ani, am folosit platforma Galantom pentru a le oferi șansa fundraiser-ilor noștri sportivi de a-și promova eforturile în susținerea cauzei noastre: reîmpădurirea României. Raiffeisen Bucharest Marathon 2015 marchează doi ani de când platforma Galantom o fost lansată. Ediţia maratonului din 2013 a fost primul eveniment care a reunit “galantomii” alergători sub umbrela comunităţii oamenilor de bine care a început să se cristalizeze în jurul platformei Galantom.

Oamenii minunaţi care strâng fonduri voluntar, care donează pentru a susţine cauzele în care cred, dar şi organizaţiile care depun eforturi pentru a aduce schimbare în comunităţi, ei sunt cei care-i motivează pe inițiatorii programului Galantom și care oferă încredere că România se schimbă în fiecare zi, puţin câte puţin, în bine.

Pentru a va mulţumi că nu aţi încetat să fiţi alături de proiectul nostru şi de cauzele în care credeţi în cei doi ani, Galantom a creat acest clip în care, cu siguranţă, vă veţi regăsi. Chiar dacă spotul pune în prim plan provocarea de a alerga primul maraton, el vorbeşte, de fapt, metaforic, despre fiecare dintre cei care dăruiesc ceva din viaţa lor personală sau fac eforturi importante, dar nu renunţă să-şi susţină cauza până la capăt (fie că şi-au dăruit ziua de naştere sau o pasiune, fie că au rentuntat la fumat, fie că au renunţat la mersul cu maşină pentru a merge cu bicicletă la birou, fie au renunţat la zahăr, ori au dedicat o altfel de povocare personală unei cauze).

Mulțumim și noi celor care au strâns banii necesari activităților noastre de plantare:

  • Alexandra Butuceanu
  • Andrei Chirtoc
  • Cosmin Andrei Coca
  • Răzvan Cătălin Doica
  • Adela Szatvanyi
  • Victor Zamfir

Chiar în această perioadă îl puteți susține pe Cosmin la Tor des Geants. Puteți dona DIRECT din platforma Galantom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.