Compania Oracle ne susține în campionatul de fotbal SkyTower Cup

Ne bucurăm să vă anunțăm că suntem susținuți de echipa Oracle în competiția de fotbal SkyTower Cup. Acest lucru înseamnă că deja am primit din partea administratorilor clădirii SkyTower suma de 500 de lei, bani pe care îi vom folosi Cupa SkyTower 2015 afispentru a planta 50 de puieți în această toamnă.

De ce ne-a ales Oracle? Iată motivația, în cuvintele lor:

„Am ales MaiMultVerde pentru că știm cât de important este să protejăm mediul înconjurător, atât pentru noi, cât și pentru generațiile care urmează.“

Dacă echipa Oracle va câștiga, vom primi un bonus de 1.500 de lei, deci acest lucru ar însemna și mai mulți copaci! Să le ținem pumnii!

Competiția se va desfășura între 21 septembrie și 16 octombrie în complexul Pescariu Sports. SkyTower Cup este un campionat la care participă numai firmele care închiriază spații de birouri în SkyTower și are atașat un mecanism de responsabilitate socială: fiecare dintre cele 12 echipe participante poate susține un ONG la alegere. Oracle a ales Asociația MaiMultVerde și-i mulțumim pentru acest lucru!

Vă ținem la curent cu desfășurarea competiției și nu putem spune decât: „Hai, Oracle, luptă pentru reîmpădurirea României!“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.