Companii


 
Responsabilitate pe linie


MaiMultVerde este o organizaţie finanţată integral din bugetele de responsabilitate socială ale companiilor din România.

Nu lucrăm decât cu companiile care demonstrează un interes real în protejarea mediului.

Suntem obligaţi de Statutul Asociaţiei şi de Board să fim selectivi pentru că o companie care ne finanţează primeşte ceva la fel de important în schimb.

Companiile care lucrează cu noi nu fac doar un act de caritate, noi le ajutăm să-şi construiască reputaţia de companie responsabilă în rândul clienţilor, al partenerilor, investitorilor şi autorităţilor.

Personalităţile implicate în susţinerea proiectelor noastre sunt cei mai eficienţi agenţi de credibilitate pentru o companie care vrea să fie recunoscută pentru implicarea sa în viaţa comunităţii.

Dacă vrei să lucrezi cu noi, scrie-ne pe proiecte@maimultverde.ro.Resurse CSR

Pentru informarea asupra noutăților din domeniul CSR, accesați lista de resurse MaiMultVerde:

• Pentru prima oară, Comisia Europeană a inclus în European Competitiveness Report o analiză despre importanța CSR-ului pe piața concurențială comunitară.

>> citește mai multe în articolul despre European Competitiveness Report 2008, Commission of the European Communities, Brussels, 28.11.2008

• Un comunicat de presă al Gfk Panel Services din decembrie 2008 arată că așteptările consumatorilor de la companiile care desfășoară activități de responsabilitate socială au crescut. În topul preferințelor germanilor se numără csr-ul de mediu și activitățile umanitare.

>> citește mai multe în articolul despre Gfk Panel Services, Press Release, decembrie 2008

Revista BIZ a publicat în noiembrie 2008 un cover despre CSR intitulat ’’CSR tot mai verde’’.  Aflați opiniile mai multor profesioniști implicați în fenomenul CSR din România.

>> citește online CSR Cover Story, via dragosdehelean.ro

În contextul recesiunii financiare globale, specialiștii pun în discuție transformările pe care le va înregistra domeniul CSR:

CSR is an undeniable must to cope with bad times“ a declarat Günter Verheugen, vicepreşedintele Comisiei Europene şi comisarul pentru industrie, într-un interviu pentru CSR Europe

>> citește mai multe în articolul din ''CSR Europe'', 6 ianuarie 2009

• O teorie a crizei financiare globale,  generată din cauza iresponsabilității corporațiilor  și a sistemului bancar:

 >> citește mai multe în articolul ''CSR and the financial crisis'', CSR International Official Blog, 4 noiembrie 2008

Zilele Biz 2008 l-au avut ca invitat  pe Dragoș Bucurenci la secțiunea ''CSR – Cele mai bune strategii de business’’ .  La sesiunea în plen, Dragoș pune în discuție tema ''La ce bun CSR-ul în timp de criză?''

>> citește  discursul lui Dragoș Bucurenci la Zilele Biz, 27 noiembrie 2008

Link-uri:

Responsabilitatesociala.ro (ghid csr)
StiriONG.ro
The CSR Digest
CorporateRegister.com
Global Reporting Initiative
Media CSR Forum

>> pentru mai multe informații despre  proiectele de CSR ale MaiMultVerde, vizitați paginile Presă și Proiecte.