Contează ce inspiri!


 
 

 

Vrei să fii voluntar?
Înscrie-te la newsletter!

Adresa de mail
Shop MaiMultVerde


Calculator al amprentei de carbon


 

MaiMultVerde pentru că...

 

MaiMultVerde pentru că ne dorim să putem lăsa moştenire copiilor noştri cele patru anotimpuri, apă potabilă şi aer curat, nu un cont înbancă şi un apartament cu patru camere.

 

MaiMultVerde pentru că ne-am înghesuit pe planeta asta caîntr-un tren de navetişti la ora de vârf, am găurit scaunele, am smulsplăcuţele cu reguli de conduită, am lăsat în urmă ziare, PET-uri şiresturi de parizer, şi am plecat cu becurile acasă.

>>> citește mai mult

 


                                                                                                                                               

Voluntar, un pas în faţă!

Vrei să faci voluntariat pentru un mediu curat şi sănătos? MaiMultVerde, împreună cu Unilever, Telekom Romania Mobile Communication S.A. (Telekom Romania Mobile), Europa FM, Televiziunea Română şi Evenimentul Zilei,îţi propun mai mult decât un loc de voluntar într-unul dintreproiectele noastre. Vrem să te ajutăm să faci voluntariat pe contpropriu şi vom face asta în 3 paşi.

>>> citeşte mai mult

"România prinde rădăcini" a început plantările!

Ziua III - 30 octombrie 2008

Peste 2000 de voluntari au sădit cel puțin câte un puiet într-o zonă defrișată din Comănești, județul Bacău,  în cea de-a treia zi a campaniei “România prinde rădăcini”. Numărul voluntarilor prezenți a fost peste așteptările organizatorilor de la postul Realitatea TV, sprijiniți de Petrom, în parteneriat cu Mai Mult Verde și Romsilva. Plantările au depășit suprafața estimată (cca. 5 hectare reîmpădurite),iar vremea frumoasă a contribuit la eficiența voluntarilor.

Startul acţiunii de împădurire a fost dat în cursul dimineţii pe dealulLăloaia, unde s-au adunat elevi, funcţionari publici, pompieri,jandarmi, poliţişti, cadre sanitare, profesori şi politicieni.

>>> citeşte mai mult


Ziua II - 29 octombrie 2008

Plantările au continuat în satul Doljești, județul Neamț. Peste 1000 de voluntari au reîmpădurit cu cca. 25 000 de puiețizona "Dealurile din Buruienești", unde acum 45 de ani exista o pădurecare a fost defrișată. Casele localnicilor din Doljești au fost gravafectate de inundațiile din luna iulie a acestui an. Acțiunea dereîmpădurire a campaniei "România prinde rădăcini" este un prim pas pentru prevenirea inundațiilor și pentru consolidarea solului afectat de defrișări din localitatea nemțeană.

>>> citeşte mai mult

Ziua I - 28 octombrie 2008

Campania "România prinde rădăcini", inițiată de Realitatea Tv, în parteneriat cu RNP Romsilva, MaiMultVerde și  susținută de Petrom,a plantat astăzi primii 25 0000 de puieți în localitatea Udești dinjudețul Suceava. Alături de cei 1000 de voluntari, la debutul acțiuniide la Udești a fost prezent Președintele Traian Băsescu, care a plantatpatru puieți. Alături de voluntari, au dat o mână de ajutor SofiaVicoveanca, Alexandu Arșinel și Dragoș Bucurenci.

Suprafața care a fost reîmpădurită astăzi este de aproximativ 5 hectare.În perioada 28-30 octombrie, campania va împăduri o suprafață de 15hectare din trei județe afectate de inundații și defrișări din Moldova:Bacău, Neamț și Suceava.

Citește toată știrea aici.Gala Verde revine la TVR1

Momente inedite de la prima ediţie a celui mai mare eveniment de strângere de fonduri pentru proiecte de mediu din România – Gala Verde –  au fost difuzate sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 12:00,  pe postul de televiziune TVR1.

Din sumar: interviuri în exclusivitate cu donatorii, imagini cu personalitățile prezente la petrecerea câmpenească sau povestiri din culisele Galei, care nu au fost incluse în transmisiunea în direct. Gazdele Galei Verzi au fost Mihaela Rădulescu și Dragoș Bucurenci.

Citește aici toată știrea și urmărește online emisiunea preluată de pe TVR 1.Începem "România prinde rădăcini"

Realitatea Tv, în parteneriat cu RNP Romsilva, MaiMultVerde și  susținută de Petrom, demarează campania "România prinde rădăcini" cuscopul repopulării pădurilor românești în urma viiturilor șiinundațiilor din luna iulie. În perioada 28-30 octombrie, campania vaîmpăduri o suprafață de 15 hectare din trei județe afectate dinMoldova: Bacău, Neamț și Suceava.

"România prinde rădăcini" se va desfășura pe o periadă de cinci ani șise bazează pe efortul voluntar a mii de români, printre care șiparticipanții la teledonul organizatîn luna august de Realitatea TV. Deoarece principala cauză adezastrelor produse de inundații este defrișarea pădurilor,MaiMultVerde se va implica activ în campanie, în asentiment cu misiunea, obiectivele și valorile pe care le promovează asociația.

Citește toată știrea și vezi clipul de prezentare aici.


Pădurea
online a prins rădăcini la Piatra Craiului

La inițiativa Asociației MaiMultVerde și UniCredit Țiriac Bank,primii o sută de useri ai unui joc virtual au plantat 2000 de puieți debrad sâmbătă, 18 octombrie, într-o zonă defrișată din Parcul NaționalPiatra Craiului, lângă comuna Sătic, județul Argeș. Reîmpădurirea esterezultatul unui proiect inedit de CSR demediu, bazat pe interacțiuneacu mediile online.Jocul "Pădurea Noastră"s-aadresat excusiv angajaților UniCredit Țiriac Bank și i-a determinat săachiziționeze copaci și să repopuleze o pădure virtuală, corespondentăzonei reale defrișate la Piatra Craiului. Numărul de copaciachiziţionat de angajaţi urma să fie dublat de bancă la finele jocului.
>>> citește mai multTurul Blogurilor s-a încheiat!


Bicicletele Cicloteque termină în forță leapșa pe bloguri!

Timp de mai bine de o lună, bicicletele Cicloteque au călătorit prin blogosferă.

Turul blogurilor a început la Centrul Cicloteque. Primii care au hotărât să abandoneze maşina şi să meargă trei zile pe bicicletă au fost Emi Gal, Iulian Comănescu şi Dragoş Bucurenci.

Au urmat: Diana Tuşa/ Nihasa / Mărieeeee / Adrian Cristea / Doru Persinaru / Tudor Maxim / Alinutze / Cosmin Pojoranu / Csibi Mogor Imre / Aglaia Diculescu / Dragoș


Citește toată știrea aici.


Poliția Verde a copiilor a câștigat Silver Award for Excellence!

Poliția Verde a copiilor a câștigat pe 1 octombrie premiul Silver Award for Excellence la concursul  PR Award la categoria "Responsabiblitate socială și dialog cu grupurile cointeresate".

Proiectul “Politia verde a copiilor” este un proiect multianual de educație ecologică, derulat în anul 2008 de către Asociația MaiMultVerde (2008) cu sprijinul Henkel România.

Citește toată știrea aici.


Gala Verde


În seara zilei de 29 septembries-a încheiat la Domeniul Ştirbey de la Buftea prima ediţie a celui mai mareeveniment de strângere de fonduri pentru proiecte de mediu din România – GalaVerde – organizat de MaiMultVerde, Cosmopolis şi Televiziunea Română cusprijinul partenerilor media Radio Guerrilla, Elle, Viva, Academia Caţavencu şiCotidianul.

Suma donaţiilor făcute la Gală se ridică la 124 000 de euro. 

Câştigătorul excursiei oferitede Cosmopolis– Petre Dobrescu, 28 de ani, Bucureşti – a fost extras dintre ceipeste 1300 de voluntari înscrişi pe platforma www.maimultverde.ro

Citește toată știrea aici.
                                                           
                                                                             

                               


>>> Cine strânge, parte-şi face!

>>> Fundaţia Unilever susţine MaiMultVerde!

>>> Am lansat la apă cartea Dunării Albastre.

>>> România curată - 70 de tone de gunoi colectate de 2000 de voluntari în cea mai amplă campanie de curăţare a apelor
>>> Voluntariatul începe la Palatul Elisabeta