Fashion for Trees - Câştigă natura, câştigi şi tu!


 

Am plantat până acum 600.000 de puieţi şi ... mai vrem! Punem în slujba protecţiei mediului şi moda şi oferim şi premii celor care ne susţin. Pentru a lansa campania de strângere de fonduri pentru viitoarele plantări am organizat un eveniment unic, Fashion for Trees, în care moda şi România s-au înverzit împreună. Campania de fundraising continuă online şi în teren cu acţiunile de plantare din 2013.


Dacă vrei să susţii şi tu acţiunile de împădurire ale Asociaţiei MaiMultVerde, o poţi face printr-o donaţie şi apoi prin participarea ca voluntar la acţiunea de plantare. În urma donaţiei, poţi câştiga un premiu fashion pus la dispoziţie de partenerii noştri. 

 Vreau să particip la tombola online Fashion for Trees
     şi să câştig premiile puse în joc


Vreau să particip la tombola online Fashion for Trees
     şi să câştig premiile puse în joc

 

Fashion for Trees a fost organizat în 11 octombrie în Clubul Fratelli. Cei 20.000 de puieţi pe care ne propunem să îi plantăm au drept scop principal crearea unor perdele de protecţie care vor îmbunătăţi calitatea aerului şi vor împiedica dezastrele naturale care au loc din ce în ce mai des (inundaţii, viscole puternice etc.). Plantarea se va face în zone care vor fi alese împreună cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.
 

La eveniment, au partiicpat unii dintre cei mai importanţi designeri şi stilişti din România: Maria Lucia HohanRhea CostaClaudia CastraseCristian SamfiraMurmur (Andreea Bădală), Adelina IvanKinga VargaMalvensky Charms (Malvina Cservenschi), Mirela DiaconuAndra CliţanWilhelmina ArzTrends by Adina Buzatu, susţinuţi de Laurent Tourette şi Matrixechipa Art In Makeup şi MRA Models.


Susţine şi tu campania noastră! O poţi face printr-o donaţie, alegând suma şi premiile care ţi se potrivesc mai bine. În schimbul contribuţiei tale vei fi înscris în tombola online, unde poţi câştiga o mulţime de premii, iar un copăcel va fi plantat pentru fiecare 10 lei donaţi:


-       hârtie reciclată oferită de Antalis România şi brăţări MaiMultVerde (pentru o donaţie de 10 lei)

-       seturi Rimmel London, cărţi oferite de Editura Nemira, Gift Bags Dove Original, Gift Bags Extra Man Fresh (pentru o donaţie de 30 lei)

-       brăţări Malvensky Charms, Gift Bags Dove Silk şi Gift Bags Man Clean Comfort (pentru o donaţie de 50 lei)

-       EDT Beckham The Essence, EDT Beyonce Midnight Heat,  Gift Bags Dove Classic (pentru o donaţie de 100 lei) 


MARELE PREMIU: o ţinută Wilhelmina Arz, în valoare de 1.200 de euro, pentru donaţii în valoare de 150 lei.               

Donaţiile în sume mai mari decât cele prestabilite se pot face direct în contul Asociaţiei MaiMultVerde: RO 27 RZBR 0000 0600 1006 1717, Banca: Raiffeisen Bank - Moşilor, iar cu un email la asociatia@maimultverde.ro puteţi confirma donaţia făcută.SPONSOR:

PARTENERI:

       


PARTENERI MEDIA: