Forum (prima pagina)

Nu am unde sa arunc gunoi reciclabil-Craiova

6 messages - 640 views Feed-icon
Daca aveti idee unde pot arunca gunoi de tip: -sticla -plastic -hartie in orasul Craiova va rog sa ma ajutati (eu sunt convinsa ca nu exista). Poate vine cineva cu o solutie ...
lullaby,eu sincer cred ca undeva exista...poate e la marginea orasului dar sigur e...iti spun ca ai 2 variante...fie urmaresti saracii care aduna plastice si sticla si le duc la reciclare si ii intrebi unde sunt aceste centre..in orasul meu sunt o gramada care fac asta..o alta chestie intreaba la administrarea locala a orasului..intra pe site'ul primariei,consiliului..sigur vei gasi ceva.. in cazul in care aceste centre sunt prea departe poti sa vb cu saracii care aduna de pe strada si o data pe saptamana sa ii spui unuia sa vina sa le ia de la tine de la bloc....mult noroc!!! :)
Asa e peste tot in Romania,acesti lideri imbecili forteaza romanul ,care si asa nu e prea educat sau patriot ,sa arunce deseurile pe unde apuca.Politicienii nostri nu au putut anticipa ca o data cu democratia vor veni si deseurile din lumea moderna sa ne inunde.Trebuia sa faca depozite de deseuri din plastic si alte materiale posibil reciclabile pana se gasea o modalitate sigura de reciclare.nu vedeti ca in Romania nu ai unde sa arunci mobila veche din PAL,ea poate fi transformata in lemn de foc dar la orase nu ai unde.Nici macar pe ecologisti nu-i intereseaza problema asta la noi,ei se preocupa cu animalele de la zoo ca si cand ele ar mai avea un rol in ecosistem.In timp ce ursii sunt impuscati in functie de privirea lor ,mai neprietenoasa sau altfel, fara ca cineva din Romania sa ia atitudine,idioti ipocriti se intereseaza de cainii fara stapan.Pai de acolo isi iau banii ONG-urile capusa din Romania.Legea vanatorii recent votata in Parlamentul Romaniei da voie nestingherita gunoaielor de vanatori sa ucida animalele salbatice din Rezervatiile Naturale,si totusi nimeni nu protesteaza,nici o emisiune TV dedicata acestei uriase crime.Pai toti sunt bagati in asociatiile de vanatoare,toti se cred nobili cand nu sunt altceva decat niste nulitati cu pusca mare si creierul atrofiat pana la disparitie.este o RUSINE COLOSALA PENTRU ROMANIA PAPTUL CA NU-SI PROTEJEAZA ZESTREA NATURALA.Pana si biserica nesocoteste natura,toate manastirile construite dupa revolutie au fost construite in locuri naturale mirifice.Aceste adevarate hoteluri deghizate in schit ,manastire nu fac altceva decat sa pangareasca fata vazuta a lui Dumnezeu,dar ei nu cred pentru ca se roaga la icoane si la un Dumnezeu iluzoriu si rupt de realitate.Singura masura de protectie pentru natura e ca omul sa stea la el acasa si sa nu construiasca locuinte permanente in locurile naturale.Fauna ,flora au dus-o bine mersi fara om, de ce ar fi acum altfel?
Buna, Lullaby! si eu stau tot in craiova. Imi pare bine! tu cat gunoi*sticla, hartie, plastic)ai de aruncat? nu exista la tine la bloc, locuri amenajate pentru asta? all the best!
Si eu sunt din Craiova si nu am gasit nicaieri un loc pt reciclare.Daca voi gasiti o solutie sa ma anuntati si pe mine.
poti scrie si de pe mail, in bucuresti a functionat, in plus, daca nu primesti raspuns, poti sa faci o plangere, deoarece e dreptul tau sa ai container pt. colectare selectiva amplasat de Primarie in apropierea locuintei http://www.viatadupacolectare.ro/resurse/trimite-un-email-primarului-tau