|
bogdanvaleriujeflea 2009-04-25 |
Buna tuturor,
sunt nou pe acest forum.Sunt student in Cluj-Napoca si as dori sa stiu daca nu se poate organiza vreo actiune si aici, sau prin inprejurime.Eventual cei care sunt deasemenea din Cluj, ma pot contacta pe mail sa incercam sa organizam ceva.Sunt deschis la orice propunere.
Va multumesc si astept reply!
O seara frumoasa va doresc.
|
|
moninic15 2009-07-09 |
|
|
perdevara 2009-09-03 |
|
|
So 2009-09-13 |
|
|
jderu 2009-09-14 |
|
|
pabadam 2009-10-14 |
|
|
AnneMarie 2010-01-22 |
si eu sunt studenta in Cluj si nu am luat niciodata initiativa unei campanii eco...dar am participat cu clasa in liceu si am fost foarte incantata. Acum, ce ma framanta pe mine in primul rand in ClujNapoca sunt apele..atat cele care ne strabat orasul cat si cele din imprejurimi si cert este ca aici stau si cel mai prost cu ideile...curatam malurile de petu-uri...dar dupa prima ploaie totul este la loc....alte idei?
|
|
alezapa 2010-04-22 |
buna
si eu sunt noua si as dori sa ajut...sunt studenta la facultatea de stiinta mediului, specializarea ingineria sistemelor biotehnice si ecologice , cluj napoca... nu am mai fost intr-o astfel de organizatie, dar mmi-ar placea sa ma implic cat mai mult , sa invat cat mai mult si sa ajut... azi ma uitam la maruta si am vazut ca a fost invitat dragos bucurenci si sincer de fiecare data cand il aud vorbind imi da curaj ....are un fel de a vorbi si de a se implica in tot ceea ce face ...chiar imi da curaj sa incerc sa fac si eu ceva...vreau sa fiu contactata daca pot sa ajut ...aici in cj sau in alba.va multumesc
|
Prieteni
Lucrăm cu